Wednesday, October 26, 2011

mY BuBu



Namanya bubu, setaun dh dia...tpi bubu dh xde, bru je pegi tuk selamanya mmg sedih sgt sgt, rindu.Pasnie x dpt dh rasa bubu duk tido atas belakang lagik, lepak sama2 atas kusi, x dpt tgk bubu tido kat ujung katil lagik, selalu men cak cak ngan bubu bila bubu lepak atas peti sejuk, x dpt dgr sore bubu panggil bukak pintu bilik, mmg ssh nak dgr sore bubu, 2 3 hari jaga bubu dpt dgr sore manje bubu tu, 4 hari jaga bubu dgn penuh kesabaran walau dlm hati mmg tgk bubu x leh nak thn lagik, pg td bubu muntah kuat 4 ke 5 kali sampai x dpt tido 1 hari nie risaukan bubu tpi....
Syg bubu, rindu bubu, bubu baik sgt, paling manja...x sangka peginya bubu tgglkan umah nie, pg td ada penganti bubu yg bru lahir, x tau pun si baby bunting dan pg td dpt 1 baby all black ehehe, pegi 1 penganti 1 sgguh x sangka, dlm kesdihan terselit kegembiraan.
Bubu...i will always luv yu 4 ever.Hanya tinggal kenangan, by by bubu mmuuakkss.


Ubat bubu yg hanya tggl tuk dihabiskan sehari je lgik, esok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...