Tuesday, November 10, 2009

Potong Potong Potong!!!!!

Nie Chuwe atau lebih dikenali dgn pangillan manja wewe hehehe mix persian.....mokmok kan...mcm tuan dia jugak ahahaha.....chuwe nie kwn baik mama yg kasi arwah pakcik md noor,dia kasi tucin nie smmgu sebelom dia meninggal...sedih sgt time tu...klu korang igt atau perasan accident yg masuk lam papper dekat cheras yg lorri rempuh kereta 6 bijik dan 1 motor tu..yg naik moto tu la arwah pakcik md noor kwn mama mYa..masa dpt tau cerita tu x henti² mYa nanges so skrg chuwe nie la satu²nya kenangan dri dia tuk mYa...ok lah kita lupakan citer sedih tu...mesti korang herankan apa yg potong² tu ehehehe..2 hari lepas mYa bawak chuwe g klinik tuk kasi potong!!!!! huhuhuhu kesian gak kadang pikir,tpi demi kesihatan chuwe so terpaksa la buat juga,kebetulan tangan chuwe pun de luka² bab kena pukul dengan Sid..2 hari chuwe kena tahan kat klinik,chuwe nie terlalu agresif sampai 1 tahap tu.....
yakyak pun kuar darah,pas 2 hari tu mYa g la amik chuwe balik,tgk dia ok jerk ehehehe luka kat tgn pun dh makin ok.pastu dpt komplen dri doc,doc kata chuwe nie dh berat sgt 4.1 kilo hahahaha..n doc nasihatkan kalau leh just mantainkan je berat badan si chuwe nie ha..dan kmgkinan lepas kes
potong nie berat badan dia akan mendadak naik aduhhh penin gak memikirkanya tu bab chuwe nie mmg dri kecik kuat makan,kalau x kasi sure dia terpelantingkan bekas makanan tu...so sementara duk tggu doc tu amik ubat,pusing² jap la lam klinik tu ehehehe terbeli la pulak rantai tuk si chuwe nie ha...




harga rantai nie x mahal,murah jerkk RM 15.90 kaler ijau ihik comei kan..pastu duk la belek² chuwe almaklum la dah 2 hari x jumpa ishh windu seyh..mYa jadi heran 'eh kata oprate tpi xde kesan jait pun' ish kompius²,bila doc kuar terus mYa tya 'doc x jadi oprate ke?'rupa² nya kaedah potong bagi tucin jantan lain x mcm tucin betina,klu tucin jantan laser jerk cuma tucin betina jerk kena potong kat kawasan perut tu so de la kesan jaitan hahaha bab sebelom nie de gak hantar tucin betina ( si lilo ) kasi potong igt sama ekekeke..pas dh amik ubat semua tanya la harga waaaaaa RM150.90 aduh nak pitam rasenya..tpi xper like ai said i will do everything for them muehehe..
hope pasni chuwe akan sihat gemok² gituu.....


2 comments:

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. said...

dasyat gak rega dia.huhuuh..leh beli kasut but =))

mYa C|-|0m3L said...

ekeke adri nie,dri dulu asyik dengan kasut but dia jerk..suka kaler coklat kan hakhakhak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...